Vrolijke Pillow Pets krijgen er nu nog zes vriendjes bij

Assortiment bestaat nu uit 18 superlieve ‘knuffelkussenbeesten’

Een knuffelbeest dat ook is te gebruiken als kussen. Welk kind wil dat nou niet? Tot nu toe bestond de vrolijke Pillow Pets-familie uit twaalf van deze superlieve ‘knuffelkussenbeesten’. Maar nu krijgen zij er nu nog zes vriendjes bij! De reacties op het eerste dozijn Pillow Pets waren enorm positief. Zoemende Hommel, Gekke Aap, Slome Schildpad en alle andere knuffelkussens vielen zeer in de smaak bij kinderen én hun ouders. Vandaar dat Nederland nu kennis kan maken met zes nieuwe Pillow Pets

De verwachting is dan ook dat Roze Vlinder, Dromerig Lieveheersbeestje, Vriendelijke Kikker, Kwispelend Varkentje, Rexy Tyranosaurus en Gestreepte Zebra snel hun weg vinden naar menig kinderslaapkamer: Kinderen die een Pillow Pet zien, willen er namelijk meteen mee knuffelen. Met de uitbreiding van het assortiment hebben ze nu dus nog meer keus. Door het klittenband los te maken heb je in één beweging bovendien een prachtig kussen. Bekijk alle Pillow Pets bij Kidswinkelonline »

19 november 2012

Helaas zijn de Pillowpets overgenomen door een andere leverancier. Deze heeft alleen de oude - eerste modellen. Voor de Pillowpets op onze site geldt op = op. Wij hebben een geweldig vervangend product gevonden. Dit is na de Pillowpets de rage in Amerika, namelijk de Happy Nappers »

De Happy Nappers zijn, net als de Pillowpets, een kussen en knuffel in een. Maar, de Happy Nappers zijn meer dan dat. Je vouwt de Happy napper als het ware naar binnen en naar buiten. Zo maak je in een handomdraai een lekker kussen of een mooie knuffel.