Mr.Ms. Boogies Shoes nu bij Kidswinkelonline!

Nieuw in het assortiment bij Kidswinkel online zijn Mr./ Ms. Boogie Shoes. Deze Boogie shoes zijn sokken, sloffen en schoenen ineen! De Mr./ Ms. Boogie Shoes dragen als een sok, houden warm als een slof en geven grip als een schoen.

Als vader van jonge kinderen had Bart van Olffen elk merk slofjes en antislipsokjes uitgeprobeerd, maar nog steeds ging rennen, lopen en dansen gepaard met val- en glijpartijen. Daarom besloot hij de ideale slofschoen te ontwikkelen. Zo is Mr./ Ms. Boogie Shoes ontstaan. 'Mijn kinderen moesten er de boogie op kunnen dansen zonder ongelukken!" Hier sluiten de moeders van kidswinkelonline zich bij aan.

De slofschoen bestaat uit een zool met opstaande randen bij de tenen en bij de hiel gemaakt van een hoogwaardig anti slip materiaal. Hierdoor blijft de slofschoen goed om de voet zitten en heeft hij een stevige grip op elk oppervlak. De rest van de slofschoen bestaat uit een warme en ventilerende sok verkrijgbaar in verschillende dessins.

Collectie Boogieshoes

De collectie slofschoenen bestaat uit 5 modellen in de maten 19/20, 21/22, 23/24, 25/26, 27/28, 29/30.
De slof schoen is geschikt voor zomer, winter, binnen én buiten. Boogie Shoes zijn licht van gewicht, veilig en makkelijk aan te trekken. De slofschoen van Boogie Shoes zijn gemaakt van hoogwaardig anti slip materiaal. De slofschoenen van Mr./ Ms. Boogie Shoes zijn verkrijgbaar voor kinderen van 0 tot 8 jaar.

De Boogie Shoes slof schoenen zijn bij Kidswinkel verkrijgbaar in vijf verschillende prints in de maten 19/20, 21/22, 23/24, 25/26, 27/28 en 29/30.