Kidswinkelonline introduceert Happy nappers in Nederland.

Kidswinkelonline introduceert Happy nappers in Nederland.

Het perfecte speelkussen voor op reis, om mee te spelen en lekker te slapen

Mei 2013

Kidswinkel introduceert Happy Nappers. Happy Nappers is een een vrolijk speelkussen en een knuffel in een. Happy nappers zijn het ideale vriendje om mee te spelen, te knuffelen en voor op reis. Ze zien er uit als superlieve knuffelbeesten. Dat zijn het ook, maar naast knuffel is de Happy Napper ook een kussen! Als je kind er eenmaal op heeft geslapen, wil hij nooit meer een gewoon kussen. En dat hoeft ook niet!

Happy nappers hebben een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Ze willen er gelijk mee knuffelen. Veel kinderen nemen hun favoriete knuffel mee naar bed. Als je kind gaat slapen, dan gaat hun speelvriend ook slapen en tover je de Happy Napper om tot een heerlijk kussen in de vorm van een huisje. Je kind heeft zijn slapende vriendje zo altijd bij de hand. Slaap lekker! Happy Napper is het perfecte speelkussen voor kinderen. In Amerika is de Happy nappers niet meer weg te denken uit de slaapkamer van kinderen en nu is hij eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar!

Vertrouwd
Door de Happy Napper binnenstebuiten te keren heb je in één beweging een prachtig kussen. Esther van Asveldt, moeder van Lieve (5) en Bing (2): ‘Bing wilde niet slapen en barstte in huilen uit als ik de kamer verliet. Maar nu hij gaat slapen met zijn Happy Napper koe voelt hij zich niet meer alleen. Zijn Happy Napper is heel vertrouwd en dat geeft hem een veilig gevoel. Nog even lekker knuffelen en dan gaat zijn koe zelf ook slapen in zijn huisje en Bing valt met een glimlach in slaap! ’s Morgens maakt Bing hem wakker door op de bel te drukken en haalt zijn Happy napper uit zijn huisje om mee te spelen.’

Overal mee naar toe
Nog zo’n groot voordeel is dat de Happy Napper overal mee naartoe kan. Logeren bij opa en oma, op vakantie, in de auto. Overal kan de Happy Napper mee naar toe en heb je een fijn kussen bij de hand.

Dat maakt de Happy Napper het perfecte speelkussen!